Taner Akçakanat - Geçmiş Yaşam Çalışması (Anda Yaşama Çalışması) +90 553 918 4812
Ana sayfa| Hesabım / Üyelik | EN

Blog Yazılarım

Çalışmalar Sonrası

HAYATIMIZI ETKİLEYEN ENERJİ ALANLARI


 

HAYATIMIZI ETKİLEYEN ENERJİ ALANLARI

Yaşam süremiz boyunca edindiğimiz deneyimler ve yaşadıklarımız birikerek bugün olduğumuz kişiyi oluşturuyor. Kimi deneyimleri güzel hatırlarken kimileri üzerimizde olumsuz etkiler bırakabiliyor. Bu olumsuz olaylar da ilerleyen zamanlarda kendilerini tekrar ederek sorunlar yaratabiliyor. Spiritüel Yaşam Koçu Taner Akçakanat, bu tekrarların nasıl olduğunu ve çözüm yöntemlerini anlattı. 

Enerji alanımızda gözle görmediğimiz enerji katmanları var. Bunlardan 4 tanesi üzerinde konuşmak istiyorum. Bunların hepsi iç içe ve ilk katmandan en son katmana doğru gidelim.

Bir tanesi fiziksel enerji alanımız, yani vücudumuz. Gözle gördüğümüz fiziksel enerji alanınızda bazı şeyleri dengelemek için tıp doktorlarına gidiyoruz. Eğer bir hastalık varsa bununla ilgili tedaviler alıyoruz. Vücudumuzla ilgili yapılan her şey fiziksel enerji alanımızdaki belli şeyleri dengelemek veya onun daha iyi görünmesi, sağlıklı olması için yapılan alanlar içine giriyor.

İkinci katman zihinsel enerji alanımız. Burası düşüncelerimizin alanı. Tek başına düşüncelerin değil, duyguların değişiklik yarattığını söylemeliyim. Evet, düşünceler önemli ama değişiklik yaratmak için yeterli değiller. Eğer öyle olsaydı, düşündüğümüz birçok şey, düşüncelerimizi değiştirerek kısa zamanda gerçekleşirdi. Aslında büyük sır burada. Düşüncelerimiz güçlü bir inanç halini aldığında enerji alanımızda güçlü bir çekim alanı oluşur. Yani istediğimiz şeylerin olması için onlara inanmamız, duygusal olarak hissetmemiz gerekir.

Duygusal enerji alanı üçüncü enerji alanı. Buraya bilinçaltımız da diyebiliriz. Bilinçaltı, farkında olarak veya olmayarak olayların üzerimizde bıraktığı duygu enerjilerinin depolandığı yerdir. Duygu enerjileri, zihinsel enerjinin binlerce hatta milyonlarca katı kadar daha güçlü bir etki yaratmaktadır. Duygusal enerji alanındaki dönüşümler, sıkışmış travmatik, kaygı, endişe, korku ve benzer enerjilerin çözülmelerini sağlar. Çalışmalarımda, daha seanstan çıkmadan birçok duygunun çözüldüğünü gördüğümde, kişilerin hayatında bir değişim olduğunu görmekteyim.

Çalışmanın daha kalıcı olması için bir dördüncü alan daha var. Bunların hepsini kapsayan ruhsal enerji alanı. Ruhsal enerji alanı, Tanrı'nın bir parçası olduğumuzu fark ettiğimiz alan. Ruhsal enerji alanı, bütün ekolojik sistemle bir olduğumuzu ve çok daha fazlası olduğumuzu fark etmemizi sağlayan uyanma alanı. Ruhsal enerji alanının içine girdiğimiz zaman bir sürü katman var. Ruhsal alandaki bir değişim, diğer katmanların değişimine sebep olmaktadır.

Yapılan bir çalışmada enerjisel olarak değişim şu şekilde yaşanıyor. Örneğin; kişide değersizlik konusu ile ilgili travmatik bir enerji var ise ruhsal olarak bunu neden yaşadığını fark ediyor. Daha sonra, bu değişimin hayatını nasıl etkilediğini anlıyor. Neyi düzeltmesi gerektiğini fark ettikten sonra, negatif duygu enerjileri seansta çözülüyor. Sonrasında da düşüncelerini bazı ödevlerle bu değişime uygun hale getiriyor. Bu değişim son olarak fiziksel enerji alanında rahatlama hissetmesine sebep oluyor.

Aslında birçok ağrı, birçok rahatsızlık ruhsal enerji alanında bir şeyleri değiştirip duygusal alandaki etkilerini çözüp zihinsel alandaki düşünceleri değiştirerek, fiziksel enerji alanını etkileyerek hayatımıza yansımasından kaynaklanıyor. Herhangi bir çalışma bu alanların dördüne de hitap ediyorsa kalıcı bir değişim sağlanabilir.

Bu cümlenin doğruluğunu hep görüyorum: ‘Farkındalık artınca tekrarlar durur.’ Farkındalığın artması, duygusal ve ruhsal enerji alanındaki bir değişimden kaynaklanır. Ruhsal olarak bir şeyin başınıza neden geldiğini, ne yapmanız gerektiğini fark ettiğinizde ve duygusal olarak onun enerjisi sizi rahatsız etmediğinde ve zihinsel olarak da bu olaylara karşı nasıl davranacağınızı öğrendiğinizde inanılmaz bir değişim yaşarsınız.

Artık insanlar sizi eskisi gibi rahatsız etmemeye başlar. Artık iş yerinde, çevrenizde, sizi rahatsız eden partner, ilişkiler eskisi gibi sizi depresyona sokmamaya başlar. Siz neyin neden olduğunu anladığınız için tekamülünüze, deviniminize elektronik cihazlarda kullanılan ismi ile ‘güncellemenizi’ yaparak ilerlemenize katkıda bulunursunuz. Yaptığım “Anda Olma Çalışmaları”nın amacı budur. Anda olmanın anlamı, bütün bu katmanlardaki farkındalığı kazanarak hayatınıza yeni bir anlam katmak ve negatif tekrarların nedenini anlayarak onları sonlandırmaktır. 

Ayrıca bu videoyu izleyebilirsiniz. Enerji Katmanları Videosu


Eğitim ve seans almak için;
☎️: 0312 803 23 90
???? : +90553 918 4812