Taner Akçakanat - Geçmiş Yaşam Çalışması (Anda Yaşama Çalışması) +90 553 918 4812
Ana sayfa| Hesabım / Üyelik | EN

Blog Yazılarım

Doğru Beslenmek ve Vitaminler

BİZ 5.5 YILDIR GRİP OLMUYORUZ


BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRMEK!
BİZ 5,5 YILDIR GRİP OLMUYORUZ‼️

Eskiden grip aşısı olmamıza rağmen yılda birkaç kez grip olurduk. 5,5 yıldır grip aşısı olmamamıza rağmen hiç grip olmadık. Ayrıca bağışıklık sistemimizin güçlü olması sayesinde kronik hastalıklar da dahil olmak üzere tüm hastalıklarımızdan da kurtulduk hatta tiroid nodüllerim bile bir bir yok oldu. www.woto.com/tiroid-nodul

Bazen vücudumuz hiç tanışmadığı bir mikrop ile ilk kez tanışınca grip olacakmışız gibi oluyor hatta bir gün boyunca burnumuz akıyor akıyor ama ertesi gün vücudumuz o mikrobu yenmiş oluyor ve hiçbir şey olmamış gibi yaşamımıza devam ediyoruz. Grip olan insanları gördükçe inanın çok üzülüyoruz.

Peki bunu nasıl başarıyoruz?

Bu ürünü temin etmek için tıklayın: 

1️⃣. EKMEKSİZ SAĞLIKLI VE DOĞAL BESLENMEK

Bu, bağışıklık sisteminin en sağlam olması gereken ayağı. Öncelikle GLÜTENSİZ sağlıklı ve doğal besleniyoruz. Her türlü işlenmiş besinden, trans yağlardan, tahıllardan yani ekmekten, şeker ve şekerli her türlü yiyecekten uzak duruyoruz.

2️⃣. EKSİK VİTAMİN VE MİNERALLERİ TAMAMLAMAK, OMEGA-3 / OMEGA-6 DENGESİNİ KURMAK!

2️⃣.1️⃣. D Vitamini seviyemizi 100 ng/ml düzeyinde tutuyoruz. Tabii ki K2 vitamini de alıyoruz.
2️⃣.2️⃣. B 12 Vitaminimizi 800-1000 pg/ml aralığında tutuyoruz.
2️⃣.3️⃣. Diğer vitamin ve mineraller:
Altı ayda veya yılda bir tahlil yaptırıp eksik mibkrobesinleri takviye ediyoruz.
2️⃣.4️⃣. Omega-3 / Omega-6 yağ dengesi:
Omega-3 / Omega-6 = 1/4 düzeyinde tutmaya çalışıyoruz. En son ölçümde 1/3,7 oldu. Omega-6 yağlarından mümkün olduğunca uzak duruyor, Omega 3 yağlarını da besinlerden alamadığımız zaman takviye olarak alıyoruz.


Bu ürünü temin etmek için tıklayın: 


3️⃣. BAĞIRSAK MİKROBİYOTASI

Yukarıda belirtilen 1. ve 2. maddeyi yerine getirince bağırsak mikrobiyotasını düzeltmek kolaylaşıyor. SIBO ile mücadele ve probiyotikli gıdalar tüketmekle mikrobiyotanın bozulan dengesi yerine gelebiliyor.

4️⃣. KİMYASALLARDAN ARINDIK.

Kimyasallardan arındık. Çamaşırda, bulaşıkta, ev temizliğinde artık deterjan vb kullanmıyoruz, kimyasal kişisel bakım ürünlerine de veda ettik.